Sveriges mest solgte lastesykkel

Når du velger Cargobike får du en sykkel som er testet i over ti år i Skandinavisk klima. Vi er størst i Sverige på lastesykler, og etablerte oss som første rendyrkede lastesykkelleverandør i Norge i 2014. Vi våger å påstå at vi står for Norges tryggeste lastesykkelkjøp. Cargobike er én av få sykkelprodusenter i Europa som har latt det uavhengige testorganet TüV kvalitetsteste våre lastesykler. Cargobike står for håndverk, trygghet, kunnskap og service. Vi legger sjelen vår i syklene fra tegnebordet, til montering og verksted, for at du skal få et så trygt og smidig transportmiddel som mulig.

Visjon – for en bedre framtid

En Cargobike er et klimasmart transportalternativ. Dessuten er det et praktisk og lettvindt transportmiddel. Vi vil levere den tryggeste lastesykkelen, samtidigt som vi vil være med og forandre dagens standard for hvordan vi forflytter oss i dagliglivet. Det høres kanskje pompøst ut, men å bytte ut bilen med en Cargobike kan faktisk være med på å redde vår planet. En stor del av våre daglige bilreiser kan enkelt byttes ut med en Cargobike-reise. Våre praktiske kasser for ulike typer av varetransport kan lett tilpasses for å bli så smidige som mulige for din hverdag.

Historie – fra drøm til Sveriges største

Cargobike ble grunnlagt allerede i 2007. Vi var på den tiden pionerer i Sverige innenfor lastesykler. Med årene har vi stadig videreutviklet og forbedret våre modeller. I dag er vi størst i Sverige på lastesykler. Vårt selskap fortsetter å vokse, og vi kommer til å fortsette å jobbe steinhardt for å kunne gi deg Sveriges – og Norges – tryggeste lastesykkelkjøp.

Cargobike i Norge

Vi startet å selge Cargobike i Norge allerede i 2014 som den første rendyrkede lastesykkelleverandøren i landet. Vi har solgt hundrevis av sykler her til lands, og Cargobike er trolig det enkeltmerket det er solgt mest av i Norge. Det norske markedet har også vært med på å utvikle kvalitet og funksjonalitet, og vår norske agent har erfaring med våre sykler helt fra starten av. Vi ønsker og anbefaler alltid at du kjøper våre sykler gjennom vår norske agent, da dette gir deg de beste forutsetninger for oppfølging og service i etterkant.